Výhradní zastoupení KV2 Audio
pro ČR

Wildt Audio / Reference / LUNCHMEAT festival 2016

LUNCHMEAT festival 2016

Od roku 2010, kdy se několik fanouškou audiovizuálních vystoupení a elektronické hudby rozhodlo uspořádat první seanci, urazil současný LUNCHMEAT festival obrovský kus cesty a stal se jednou z nejvýznamnějších evropských platforem pro předmětnou scénu. Akce, která je v současnosti respektována celosvětově se již pátým rokem spoléhá na zvukové systémy od české značky KV2 Audio.

Fotogalerie z festivalu

Festival LUNCHMEAT, který se odehrává v prostorách podzemního kina ve funkcionalistické budově bývalých Elektrických podniků, nabízí neuvěřitelně pestrý zástup špičkových jmen současné A/V scény. Letos se představily špičky temného techna jakými jsou např. SHXCXCHXSH, Samuel Kerridge a Silent Servant, ale také více abstraktní a neotřelí umělci odmítající jakékoli příměry - Ziúr, Amnesia ScannerKablam

Organizátoři se pro letošní ročník rozhodli vystoupení v rámci hlavního večera rozprostřít mezi tři stage, otvírací párty proběhla v předstihu několika dní v neskutečně mýtické atmosféře kláštera Sv. Anežky.  Kompletní zvukové vybavení dodal dlouholetý partner a distributor KV2 Audio WildtAudio.

Otvírací párty

Klášter Sv. Anežky

Atrium

Venkovní stanoviště DJ

LUNCHMEAT festival 2016

Hlavní hala

Neone stage

Elektra stage

 

 

Novinky z www.kv2audio.com

/Nabídka volných pracovních pozic - operátor CNC centraZobrazit článek